Vajon hogyan alakítja át az irodák helyzetét a vírushelyzet és hogyan lehet újraértelmezni az irodák szerepét a jövőben? Veszélyes lehet-e az egészségre nézve az irodai légkeverő rendszer, illetve a klíma berendezés használata? Működhet-e hosszútávon a home office-ban történő munkavégzés? Milyen jogi következményei lehetnek egy home office-ban történt munkahelyi balesetnek?

„Aki ma becslésekbe bocsátkozik, az kókler”

– adott csattanós választ az irodák jövőbeli helyzetére, funkciójára és kihasználtságára vonatkozó találgatásokra legújabb podcast vendégünk Décsi Gábor, a Dome Facility Services Kft. ügyvezetője, létesítménygazdálkodási szakember és gyakorló üzemeltető.

Hogy az Open Office podcast aktuális epizódjában mennyire aktuális és érdekfeszítő témákat feszegettünk, vendégünk egyik záró mondata kiválóan példázza:

„Azt gondolom, hogy iroda használati forradalomban vagyunk már, és nagyon izgalmas időszak áll előttünk.”

Amennyiben Téged is erőteljesen foglalkoztat az irodai környezet jövőjének a kérdése, akkor mindenképp hallgass bele az adásba. Röviden, néhány gondolatban összefoglaltuk Neked, hogy milyen témákat érintettünk a beszélgetés kapcsán:

  • „Ügyes kalkuláció mentén akár az újfajta szemlélettel is ezres nagyságrendű négyzetmétert lehet spórolni.”
  • Hol van a facility menedzsment helye a vállalati hierarchiában?
  • Miként támogathatja a közösségi összetartást az irodai környezet?
  • „A felhasználók félelme lehet, hogy sok esetben eltérnek a műszaki racionalitástól”.
  • Egy távkapcsolathoz hasonlóan működhet-e hosszútávon a home officeban történő munkavégzés?
  • Miért nagyon komoly vállalati önismereti feladat a munkavállalók igényeihez igazítani az épület funkcióit és működését?

Ha szeretnél kapcsolatba lépni Gáborral, illetve a Dome Facility Services Kft-vel, akkor nyugodtan keresd fel a weboldalukat, írj nekik az info@domefsg.hu címen, vagy a közösségi médiában.

A podcast házigazdája Paukovics Gábor, a Kinnarps concept manager-e, az élhető, jól kialakított, produktivitást és jó munkahelyi környezetet támogató irodák szakértője.

A Kinnarps Hungary honlapja: https://kinnarps.hu

Iratkozz fel az Open Office Podcast adásaira a kedvenc podcast lejátszódban:

Spotify: https://open.spotify.com/show/1IS5PTlQtRmnSeCMSAsFrF?si=C-gWj4jOTyWVdjzHnBRVKQ 

Apple Podcast: https://podcasts.apple.com/hu/podcast/open-office-podcast/id1480704800

Castbox: https://castbox.fm/channel/Open-Office-Podcast-id2378664?country=us

Soundcloud: https://soundcloud.com/openofficepodcast

Az adások emellett elérhetők további felületeken is, így a Google Podcasts appban és számos más podcast appli

Az adások emellett elérhetők további felületeken is, így a Google Podcasts appban és számos más podcast applikációban, sőt már a Kinnarps YouTube csatornáján video formátumban is.

Az Open Office podcast adások menedzsmentjét a BROCASTERZ Podcast Ügynökség csapata végzi. Ha szeretnéd jobban megismerni őket: brocasterz.com


Leave a Reply

All rights reserved Salient.